Zeilen met groepen.

Wij hebben prima mogelijkheden om te zeilen met groepen. Veel mensen houden van zeilen. Voor velen is het al een geliefde hobby, voor anderen is het iets dat ze altijd al een keer hadden willen doen, terwijl ook veel mensen met genoegen terug denken aan hun zeilkamp van vroeger.

Als u iets gaat organiseren voor uw bedrijf, vereniging of vrienden, dan zult u ze zeker een plezier doen, als u met ze gaat zeilen.

Wij bieden u groepsarrangementen met:
  • Gezellige ontspannen dagtochten,
  • sightseeing Friese Meren,
  • eventueel gecombineerd met picknick, barbecue,
  • bezoek aan bezienswaardigheden zoals het Kameleondorp, kleine Friese dorpjes, stadjes van de elfstedentocht, Beerenburg proeflokaal,
  • gedegen zeilcursussen,
  • kanotochten,
  • skûtsjesilen,
  • waterskiën,
  • fierljeppen.

 

De Friese Meren

Wij zeilen met groepen veel op het Sneekermeer, maar vanuit Sneek kunt u ook schitterende tochten maken over de Friese Meren.

Eén zo'n tocht kan zijn: eerst het stuk van de elfstedentocht: dwars door Sneek langs de waterpoort, Ylst, Woudsend. Daarna via het Koevordermeer, Langweerder Wielen, Zwarte Brekken, weer terug.

Ook kunt u zeiltochten maken naar Terherne, Langweer, Heeg, Joure, Grouw of Akkrum. U kunt kiezen uit grote meren en smalle vaarten (sloten zeggen we in Friesland), en u kunt dwars door de dorpen varen.

Onderweg kunt u met de groep lunchen in een leuk dorpje of op een eiland. Soms wil niet iedereen zeilen, dan kunnen we voor de groep ook sloepen regelen.

Bij een groepsarrangement overnacht u in onze groepsaccommodatie met twee-en achtpersoonskamers. Meer hierover lees verder...

 

Offerte?

Als u ons uw wensen mailt, brengen we graag een passende offerte uit.

Voorbeeld bedrijfsuitje:

Onlangs organiseerden wij het volgende voor een bedrijf met 120 personen:

Aankomst vrijdagmiddag. De (sportiefste) helft van de groep ging fierljeppen (met de polsstok over de sloot springen), de andere helft maakte een sloepentocht over de Friese wateren.
Daarna : drankje, buffet en een gezellige avond in onze accommodatie, waarbij sommigen nog even gingen stappen in Sneek.

Zaterdagmorgen na het ontbijt werd de groep verdeeld over verschillende kleine zeilboten (Polyvalken) en skûtsjes (voormalige vrachtschepen). De meeste boten voeren met schippers van ons, maar het bedrijf had zelf ook enkele goede zeilers meegenomen die het zonder onze schippers aandurfden. Er werd een prachtige tocht gemaakt over het Sneekermeer, door vaarten en op enkele kleine plassen. In een gezellig dorpje (Terherne) werd geluncht.  ’s Middags was het mogelijk om van boottype te wisselen.
Na aankomst bij ons in de haven, stond de barbecue klaar. ’s Avonds had de personeelsvereniging een feest georganiseerd.

Zondagmorgen gingen de liefhebbers nog even zeilen of kanoën, en daarna keerde iedereen weer huiswaarts. Vanaf 2017 zouden we ook kunnen kanoën naar de waterskibaan, en daar gaan waterskiën.

 

Zeilen met groepen naar Langweer.

Groepsuitje, zeiltocht naar Langweer.

 

 

 

 

 

 

9-groepsaccommodatie-met-terras-aan-het-water

Barbecue aan het water.

 

 

 

 

 

 

 

Zeilcentrum de Friese Meren, Sneek, groepsarrangement

Varen door Sneek

 

 

 

 

 

 

 

Zeilen met groepen in skûtsjes en polyvalken.

Groepsarrangement, skûtsjes gecombineerd met Valken